ONLINE GUITARKURSUS FOR BEGYNDERE

Begynd din rejse ind i guitarens verden med dette online guitarkursus for begyndere, og få et solidt fundament for dit fremtidige guitarspil. Du vil gennem lektionerne lære at stemme guitaren ved hjælp af en tuner, at læse akkorddiagrammer, at sætte nye strenge på og stifte bekendtskab med den basale teori. Desuden vil du lære de mest anvendte grundakkorder, lave akkordøvelser samt slutte hver lektion af med et stykke musik hvor den nye akkord anvendes. Til hver lektion medfølger en guide, hvori der står hvordan du kan spille på stykket, gode råd samt en akkordoversigt. Ved hjælp af guiden får du struktureret dit guitarspil og opnår dermed hurtigere fremskridt og større motivation. Desuden medfølger et visuelt play-along-track i forskellige tempi.

Du har adgang til lektionerne 24 timer i døgnet ved hjælp af dit login, og alt materiale ligger tilgængeligt så du kan printe til eget brug.

Jeg anbefaler at du ser lektionerne i den rækkefølge de kommer i, og ved hjælp af guiden får spillet grundigt på hvert musiknummer, før du går videre til den næste. Hvis du har spillet lidt før, anbefaler jeg stadig at du ser hver lektion, og dermed får endnu mere ud af dit guitarspil.

Jeg har gennem mine år som underviser erfaret at, det er bedst at starte med kendte melodier der ikke er så lange. Det er fordi, der er mange elementer som skal læres i starten, det drejer sig bl.a. om akkorder, puls, rytme, teori og anslagsteknik (dvs. hvordan du skal spille på strengene med højre hånd). Disse elementer indføres løbende i lektionerne, så du ikke skal håndtere det hele på en gang. Senere når det sidder på rygraden kan man vælge at spille længere og sværere numre.

PAKKER I KURSET


8 Videoer
+ Materiale
29,-
Lær at stemme guitaren, montere strenge, læse akkorddiagrammet og den basale teori. Vi kigger på de første akkorder og melodier.

Indhold:
Akkorddiagrammet
Montering af strenge
Stemning ved hjælp af en tuner
Teori
1. Lektion D-Akkorden
2. Lektion A7-Akkorden
3. Lektion Em-Akkorden
4. Lektion G-Akkorden
5 Videoer
+ Materiale
29,-
I pakken introduceres der nye akkorder, teori og teknik. Du lærer om 7er akkorder og dur - mol. I melodierne anvender vi nye akkorder kombineret med dem du lærte i pakke 1.

Indhold:
5. Lektion Am-Akkorden
6. Lektion E-Akkorden
7. Lektion D7-Akkorden
8. Lektion E7-Akkorden
9. Lektion A-Akkorden
5 Videoer
+ Materiale
29,-
I pakken lærer du de sidste og lidt sværere grundakkorder, hvor der skal strækkes over tre bånd og bruges fire fingre. Melodierne bliver mere udfordrende og kurset afsluttes med en melodi, hvor alle akkorder anvendes.

Indhold:
10. Lektion C-G7 akkorderne
11. Lektion Dm-Akkorden
12. Lektion F-Akkorden
13. Lektion B7-Akkorden
14. Lektion C7-akkorden