Guitarundervisning
Lær at spille el-guitar og klassisk guitar

Hvis du ønsker guitarundervisning, kan du herunder danne dig et indtryk af hvordan jeg underviser samt læse mine mål med undervisningen.
- Jeg giver altid kommende elever en gratis prøvetime.

Kontakt mig for gratis prøvetime

Jeg underviser både i el-guitar (rytmisk) og klassisk guitar fra 6 år. Undervisningen foregår i eget undervisningslokale på Østerbro i København, hvor jeg har omkring 60 elever tilknyttet.

Undervisningen finder sted på hverdage (mandag - fredag) i tidsrummet 9 - 21.

guitarundervisning

El-guitarundervisning
Undervisningen er rettet mod begynder- til semiprofessionelt niveau. Vi vil beskæftige os med alt fra akkorder til melodispil og solo i forskellige stilarter. I undervisningen anvender vi primært tabulatur, men hvis du har lyst til at lære noder og/eller teori, tager vi også fat på det.

Klassisk guitarundervisning
Jeg underviser i klassisk guitar på alle niveauer, fra begynder til konservatorie-niveau. Din undervisning vil være betinget af det niveau du befinder dig på, og hvilket mål du har med dit guitarspil. Hvis du f.eks. er begynder vil guitarundervisningen tage udgangspunkt i guitarspillets grundelementer, og hvis du er øvet vil vi arbejde med perfektion af din teknik og videreudvikling af din musikalitet.

Undervisningen
Grundlaget for at lære at spille guitar er selvfølgelig din egen gejst og drømmen om at lære de numre du synes er gode. Herudover er indøvelse af fysiske færdigheder også en vigtig faktor. Den bedste måde til at forene de to er ved at spille og øve sig hver dag. Derfor anvender jeg ofte et øveskema, så mine elever kan oparbejde en god øverutine, og komme tættere på drømmen.

For at mine elever opnår et solidt teknisk fundament og beherskelse af instrumentet, arbejder vi i guitarundervisningen løbende med tekniske øvelser og etuder. Desuden sørger jeg altid for at mine elever har nogle stykker de kan spille godt, det øger motivationen når man skal lære nye stykker.

Ved undervisning af de mindste elever anvender jeg Music Mind Games, der er en internationalt anerkendt metode, hvor man igennem leg og spil lærer de forskellige musikalske elementer at kende.

5 dogmer for min guitarundervisning
I min tid som underviser er jeg kommet frem til 5 dogmer som jeg finder relevante for min guitarundervisning, og som jeg vil bestræbe mig på at mine elever opnår gennem undervisningen.

  • At udvikle en musikglæde hos eleverne, der varer hele livet, uanset hvor længe de vælger at gå til spil, og de skal være aktive og kritiske lyttere til al musik.
  • At lægge et solidt fundament for guitarspillet, så alt hvad eleverne spiller, lyder godt. De skal kunne udnytte alle guitarens facetter.
  • At de har så stor fornøjelse af deres guitarspil som muligt, de skal kunne bruge det i mange forskellige sammenhænge. Derfor vil jeg opfordre dem til at spille sammen med andre, og give dem mange muligheder herfor.
  • At de skal have et naturligt forhold til at læse både noder og/eller tabulatur, og kunne arbejde selvstændigt med at indstudere nye stykker. Jeg synes, det er vigtigt, at de lærer at læse noder, men det er ikke et mål i sig selv, fremgangsmåden må ikke fratage dem lysten til at spille.
  • At de skal have muligheden for at opnå det niveau, der kræves, hvis de ønsker at fortsætte deres spil på professionelt plan.
Kontakt mig for gratis prøvetime
Priser for guitarundervisning